• برگزاری کارگاه آموزشی هشتمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی

• 1398/01/27

در راستای برگزاری هشتمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویان ایران در سطح استانی توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی که دوره ی ششم و هفتم آن در سالهای گذشته در سطح استان برگزار گردید و به منظور آشنا نمودن دانشجویان با چگونگی برگزاری مسابقات و قوانین و آیین نامه ها ، در تاریخ 26/01/98 کارگاه آموزشی با حضور اعضای تیم های مسابقه دهنده در محل سالن کارآفرینی موسسه ی آموزش عالی برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی در ابتدا آقای بهزاد خدادادی شاهیوند معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه ضمن خوش آمد گویی به حاضران به تشریح ضرورت برگزاری مناظرات دانشجویی و تاثیر آن در رشد اجتماعی و فرهنگی دانشگاهها پرداختند و توضیحاتی در خصوص دوره های قبل مسابقات عنوان کردند و در ادامه پاورپوینت آموزشی به نمایش درآمد و ضمن توضیح آیین نامه ها و فرم های موجود به بیان جزئیات قوانین مناظرات پرداخته شد و بعد از اتمام توضیحات ، دانشجویان سوالات خود را مطرح نمودند و درپایان فرم های مربوط به گزاره های مناظرات در اختیار دانشجویان قرار گرفت و گروههای حاضر در جلسه موافق و مخالف بودن خود را با گزاره های مطرح شده اعلام نمودند . لازم به ذکر است جهت توجیح بیشتر گروهها ، لوح فشرده آموزشی شامل فرم های لازم ، آیین نامه ، فنون مناظره و... در اختیار گروهها قرار گرفت و نیز کانال اطلاع رسانی هشتمین دوره مناظرات جهت ارتباط با گروهها راه اندازی شده است.