• طراحی و پیاده سازی سیستم مانیتورینگ و کنترل ایستگاه فرستنده TV&FM

• 1398/07/14

دستاورد شبکه برنامه تحصیلات تکمیلی - گروه الکترونیکطراحی و پیاده سازی سیستم مانیتورینگ و کنترل ایستگاه فرستنده TV&FM در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه استاد راهنما: خانم دکتر فرناز خامین همدانی دانشجو:آقای ابوالفضل چهری ( کارشناسی ارشد الکترونیک )

در این پایان نامه یک مدار کنترل ومانیتورینگ طراحی شده است که پارامترهای مختلف فرستنده های تلویزیونی وFM را مانیتور ودر بعضی قسمت ها کنترل می کند و در صورت بروز خطا و عمکرد غیر نرمال به اپراتور هشداری جهت رسیدگی و برگرداندن سیستم به حالت نرمال ارسال می شود. عملکرد مدار به این صورت است که در فرستنده های FM ورودی های صدا که بصورت اصلی ورزرو وجود دارند را مانیتور ودر صورت قطع صدای اصلی متصل به فرستنده، صدای رزرو راجهت جلوگیری از قطع برنامه به فرستنده متصل کرده و هشداری را به اپراتور جهت رفع نقص ارسال می کند و همچنین چون این فرستنده ها سیستم کنترلی جهت کاهش صدمات وخارج کردن فرستنده از مدار دارند، بنابراین  سیگنال توان خروجی توسط مدار طراحی شده مانیتور شده ودر صورت کاهش ویا قطع به اپراتور هشدار داده می شود. دمای سالن نیز که تأثیرگذار درعملکرد صحیح دستگاه های موجود در سالن ایستگاه می باشد، نیز مانیتور می شود.