• برگزاری جلسه مشاوره ثبت اختراع و ثبت شرکت ویژه دانشجویان فارغ التحصیل با پایان نامه های محصول محور

• 1398/07/30

برگزاری جلسه مشاوره ثبت اختراع و ثبت شرکت در پارک علم و فناوری و مراکز رشد ویژه دانشجویان فارغ التحصیل موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی با پایان نامه های محصول محور

اقتصاد دانش بنیان در واقع به مفهوم تجاری سازی و تولید ثروت از دستاوردهای پژوهشی و فناوری می باشد و توسعه آن مستلزم انجام تحقیقات کاربردی و هدفمند در دانشگاهها است. در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم انجام فعالیتهای نوآورانه و ابداع و اختراع محصولات تاثیرگذار بر رشد و ارتقاء اقتصاد جامعه امری ضروری بنظر میرسد. در واقع پاسخگویی به نیازهای واقعی و اولویت دار با ارزش نهادن به محصولات دانش بنیان و همچنین بهره گیری از تمامی منابع بومی و درونی کشور جهت تولید این محصولات میسر خواهد بود و ارائه پایان نامه هایی با رویکرد محصول محور و فناورانه در دانشگاه را شاید بتوان اولین قدم در رسیدن به هدف مذکور دانست. این کارگاه در جهت حمایت از پایان نامه های دانشجویی فناورانه و محصول محور و به منظور تسهیل در روند ثبت اختراع و ثبت شرکت در پارک علم و فناوری و مراکز رشد  برگزار گردیده.