• برگزاری " دادگاه مجازی با موضوع حقوقی"

• 1398/10/07

در راستای فعالیت های انجمن های علمی و به منظور آشنا نمودن دانشجویان رشته ی حقوق با محیط دادگاه و بررسی صفر تا صد یک پرونده حقوقی در یک دادگاه به صورت عملی، جلسه ای تحت عنوان " دادگاه مجازی در یک دعوای حقوقی" با همکاری انجمن علمی حقوق برگزار نمود.

در این دادگاه مجازی سعی گردید که فضای یک دادگاه واقعی از نظر فیزیکی ، طرح دعوا و حضور طرفین دعوا ، وکلا ، رئیس دادگاه ، منشی جلسه و... ترسیم گردد .برنامه با تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز و در ابتدا آقای مهرورزی، مدیر گروه حقوق  موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه  ضمن خیر مقدم به حاضران در خصوص برنامه ی تدارک دیده شده و ضرورت اجرای چنین برنامه هایی جهت تقویت بنیه ی علمی دانشجویان توضیحاتی ارائه دادند و در ادامه رئیس کانون وکلای کرمانشاه به تشریح رسالت یک وکیل منصف و حقوق دان پرداخت و سپس با اعلام رسمی ، دادگاه تدارک دیده شده  با موضوع طرح یک دعوای حقوقی در مورد مالکیت آغاز و وکلا ، طرفین دعوا ، قاضی و منشی در جایگاه های خود قرار گرفته و جریان دادرسی آغاز و قاضی پرونده ضمن شنیدن اظهارات طرفین حکم نهایی را صادر نمود و با اجرای این برنامه مراحل عملی رسیدگی به یک دعوای حقوقی به دانشجویان این رشته آموزش داده شد. لازم به ذکر است که این جلسه با حضور دانشجویان رشته حقوق از دانشگاههای مختلف ، اساتید گروه حقوق و برخی از وکلا و قضات دادگستری اجرا گردید و طرفین دعوا ، وکلا و قاضی و منشی جلسه همگی ازدانشجویان و اساتید گروه حقوق بودند.