• سامانه آنلاین مشاوره موسسه برای دانش آموختگان راه اندازی شد.

• 1399/01/25

با توجه به شرایط فعلی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و برگزاری کلاس های درسی دانشجویان به صورت غیر حضوری و از سوی دیگر ضرورت پاسخ به نیاز ها و مشکلات فارغ التحصیلان علاوه بر ارائه خدمات مشاوره تلفنی این موسسه اقدام به ارائه خدمات مشاوره الکترونیکی برای فارغ التحصیلان نوسیخ توسط کارشناسان می توانند در طول هفته به جز پنج شنبه و جمعه هر روز ساعت ۱۲ الی ۱۴.۳وارد سامانه شوند.

با توجه به شرایط فعلی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و برگزاری کلاس های درسی دانشجویان به صورت غیر حضوری و از سوی دیگر ضرورت پاسخ به نیاز ها و مشکلات فارغ التحصیلان علاوه بر ارائه خدمات مشاوره تلفنی این موسسه اقدام به ارائه خدمات مشاوره الکترونیکی برای فارغ التحصیلان نوسیخ توسط کارشناسان می توانند در طول هفته به جز پنج شنبه و جمعه از طریق لینک (ورود به کلاس) هر روز ساعت ۱۲ الی ۱۴.۳ و شماره تلفن ۰۸۳۳۱۰۳۱ داخلی ۶۳۴ وارد سامانه شوند و با وارد کرون نام و نام خانوادگی اقدام نمایید.