• رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد:

• 1400/11/11

بسته های مهارت افزایی و توانمند سازی دانشجویان برای اشتغال
هشتمین جلسه هیات امنا موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه با حضور دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی کشور ، حسین خوش اقبال معاون ساسی امنیتی استانداری کرمانشاه ، دکتر صادق بیجندی معاون آموزشی جهاددانشگاهی و جمعی از مسئولین در سالن شهید نوروز نژاد برگزار شد به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه ، دکتر خلیل جلیلی رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه در حاشیه برگزاری این جلسه در گفت و گویی با بیان اینکه هدف و برنامه راهبردی این مؤسسه ایجاد هويت و تثبیت جایگاه به عنوان یک مؤسسه پیشرو در امر اشتغال و کارآفرینی است افزود: همواره ارتقا کمیت و کیفیت آموزشی و پژوهشی مؤسسه جز دغدغه های اصلی ماست و هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ مسئله ای این خط قرمز مسئولیتی و رسالت علمی و آموزشی ما را خدشه دار نماید. وی در ادامه با بیان اینکه با افتخار اعلام می کنیم که در آذرماه سال جاری مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه از هیات نظارت، ارزیابی و تعیین کیفیت آموزش عالی استان عملکرد مطلوب را اخذ نمود تصریح کرد: این موفقیت نتیجه تلاش های شبانه روزی همکاران مؤسسه و اساتید دلسوز آن استوی ادامه داد: ایجاد بستر و ساختارهای مناسب و باکیفیت آموزش مجازی و غیرحضوری قطعاً در این موفقیت اثربخش بوده و در نظر سنجی انجام شده در خصوص کیفیت برگزاری کلاس های آموزشی و پژوهشی در 513 کلاس آموزشی، کارگاه ها و نیز آزمون های میان ترم و پایان ترم از رضایت مندی بالای 90 درصد برخوردار بوده است.جلیلی در ادامه با اشاره به مصوبات جلسه هیات امنا، خاطر نشان کرد: در بخش تحصیلات تکمیلی دو کار ويژه مصوب شد اول حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی که به یک دستاورد ويژه به لحاظ تولیدات علمی و یا تجاری سازی ایده دست یابند. دوم تسهیل فرایند تجاری سازی ایده های دانشجویان و اساتید.وی در ادامه با بیان اینکه مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی تنها مؤسسه همجوار با پارک علم و فناوری در کشور است ، گفت: در مؤسسه ظرفیت ها و زیرساخت های مجتمع تحقیقاتی را برای اساتید و دانشجویان فراهم شده است تا پایان نامه های محصول محور افزایش یابد.رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: از فرصت بی نظیر همجواری با پارک علم و فناوری برای گسترش ارتباط مؤثر با ساختارهای نوآورانه و فناورانه استفاده نموده تا بتوانیم دستاوردهای تحقیقاتی اساتید و دانشجویان را به تجاری سازی نزدیک کنیم. وی ادامه داد: در بخش حمایت از طرح های پژوهشی و مسئله محور نیز برای اساتید تلاشگر و دانشجویان نخبه؛ اعتبارات ويژه ای را مصوب نموده ایم و طرح های پژوهشی به شرط داشتن سازمان کارفرما و بهره بردار، مشمول حمایت های اعتباری مؤسسه در قالب مشارکت با سازمان کارفرما در اجرای طرح های پژوهشی خواهند بود.جلیلی تاکید کرد:همه دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان همچون تألیف و ترجمه کتاب، چاپ مقالات، ثبت اختراع، تولید محصول، راه اندازی یک هسته، شرکت و یا ساختار فناورانه و نظایر آن در قالب شیوه نامه های تشویقی مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت.رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه در پایان با اشاره به اینکه متعهد در اجرای بسته های مهارت افزایی و توانمند سازی دانشجویان برای اشتغال و کسب و کار آینده آنها در همه گروه های آموزشی مؤسسه هستیم افزود:جزییات این بسته ها و فرایند اجرای آن در آینده نزدیک هم از طریق سایت مؤسسه به آدرس www.jdku.ac.ir و هم از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد و علاقه مندان به صورت حضوری هم می توانند به آدرس کرمانشاه بلوار شهید بهشتی، سه راه 22 بهمن، مؤسسه آموزش عالی جهادد انشگاهی کرمانشاه مراجعه نمایند.