• اطلاعیه شیوه برگزاری کلاس های آموزشی در نیسمال دوم سال تحصیلی 1401-1400 مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه

• 1400/11/23

دانشجویان عزیز، اساتید گران‌قدر و همکاران گرامی!با سلامبا عنایت به شیوع موج جدید کرونا در کشور و تصمیمات ملی ستاد مبارزه با شیوع کرونا و بخشنامه‌های صادر؛ به اطلاع می‌رساند:علیرغم برنامه‌ریزی کلیه کلاس های آموزشی به صورت حضوری؛ تا اطلاع بعدی کلیه کلاس های آموزشی در همه مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

دانشجویان عزیز، اساتید گران‌قدر و همکاران گرامی!
با سلام
تا خروج از وضعیت قرمز کرونایی در استان؛ کلیه کارگاه ها؛ نشست‌ها، جلسه های دفاع از پایان نامه و ... نیز به صورت غیر حضوری خواهد بود.
کلیه الزامات لازم برای حضور دانشجویان و اساتید گرامی در دانشگاه و برگزاری حضوری کلاس ها در صورت خروج از شرایط قرمز کرونایی فراهم گردیده است. لذا استدعا دارد ضمن تکمیل فرایند واکسیناسیون و تزریق نوبت های سه‌گانه واکسن؛ آمادگی لازم برای شروع حضوری کلاس ها را کسب نموده و اطلاعیه‌های صادره مؤسسه را در خصوص برگزاری کلاس‌ها پیگیری نمایید.
خلیل جلیلی
رئیس مؤسسه