• پیام تبریک رییس موسسه به مناسبت آغاز سال 1402

• 1402/01/14

سال نو مبارک .....با عرض سلام و احترام، آغاز سال ۱۴۰۲ شمسی و بهار طبیعت، فصل از نو شکفتن و تقارن آن با بهار معنویت و ماه مبارک رمضان را خدمت اساتید عزیز، دانشجویان گرامی و همکاران جهادگر و پرتلاش و دلسوز موسسه تبریک عرض می نمایم. سال جدید با شعار مهار تورم و رشد تولید سال تبلور خدمت مسئولین به مردم است که آرامش و آسایش زندگی مردم را به همراه خواهد داشت ان شااللهامیدوارم سالی پربرکت و سرشار از سلامتی، امید و سربلندی پیش روی داشته باشیم و در کنار هم بتوانیم در مسیر علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهش و فناوری با انگیزه و تلاش دوچندان گام برداریم. هدیه نوروزی ما به دانشجویان عزیز، برنامه توانمند سازی کارآفرینی و اشتغال دانشجویان به عنوان یک الگو و مدل بومی و پیشرو است که در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ به تصویب هیئت امنای محترم موسسه رسید و فرایند اجرایی و عملیاتی آن در فروردین ماه جاری آغاز خواهد شد.از خداوند متعال مسئلت دارم با لطف و عنایت ویژه خود ما را در این مسیر خدمت به جوانان عزیز و دوست داشتنی دانشگاه کوچکمان یاری نماید.

سال نو مبارکبا عرض سلام و احترام، آغاز سال ۱۴۰۲ شمسی و بهار طبیعت، فصل از نو شکفتن و تقارن آن با بهار معنویت و ماه مبارک رمضان را خدمت اساتید عزیز، دانشجویان گرامی و همکاران جهادگر و پرتلاش و دلسوز موسسه تبریک عرض می نمایم. سال جدید با شعار مهار تورم و رشد تولید سال تبلور خدمت مسئولین به مردم است که آرامش و آسایش زندگی مردم را به همراه خواهد داشت ان شااللهامیدوارم سالی پربرکت و سرشار از سلامتی، امید و سربلندی پیش روی داشته باشیم و در کنار هم بتوانیم در مسیر علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهش و فناوری با انگیزه و تلاش دوچندان گام برداریم. هدیه نوروزی ما به دانشجویان عزیز، برنامه توانمند سازی کارآفرینی و اشتغال دانشجویان به عنوان یک الگو و مدل بومی و پیشرو است که در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ به تصویب هیئت امنای محترم موسسه رسید و فرایند اجرایی و عملیاتی آن در فروردین ماه جاری آغاز خواهد شد.از خداوند متعال مسئلت دارم با لطف و عنایت ویژه خود ما را در این مسیر خدمت به جوانان عزیز و دوست داشتنی دانشگاه کوچکمان یاری نماید.