• دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه پای کار جهادعلمی

• 1403/06/11 10:21:23

در راستای اجرای برنامه‌های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه جلسات تخصصی با حضور فعال دانشجویان رشته مهندسی شیمی در قالب ظرفیت ایجادشده با عنوان جهاد علمی با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.

F20240901101738256442-11.png
  • در راستای اجرای برنامه‌های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی  کرمانشاه جلسات تخصصی  با حضور فعال دانشجویان رشته مهندسی شیمی در قالب ظرفیت ایجادشده با عنوان جهاد علمی با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.

• در این نشست کلیات طرح جهاد علمی توضیح داده شد و در مورد محورهای تحقیقاتی این طرح توضیحاتی ارائه و موردبحث و گفتگو قرار گرفت  سپس عناوین پیشنهادی دانشجویان بررسی شد.

🔺در ادامه  این نشست تخصصی دکتر زهرا فدایی عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در گروه شیمی با تأکید بر اینکه در راستای پیشرفت و ارتقای مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان رشته مهندسی شیمی  اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است افزود: این برنامه‌ها منجر به تقویت روحیه کار تیمی و تشویق دانشجویان جهت مشارکت در طرح‌های کاربردی و قرار گرفتن در  مسیر شغلی است.

• موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی  کرمانشاه هم‌اکنون  18 کد رشته کارشناسی و 7 کد رشته کارشناسی ارشد دارد و تاکنون بیش از 9 هزار فارغ‌التحصیل داشته است.

🟢موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی پیشتاز در اشتغال دانش‌آموختگان

🟣تنها موسسه هم‌جوار با پارک علم و فناوری استان کرمانشاه