• بازدید دانشجویان رشته حقوق از پزشکی قانونی

• 1403/06/24 08:23:56

در راستای انجام فعالیت های انجمن های علمی و توانمند سازی علمی دانشجویان ، جمعی از دانشجویان رشته حقوق به منظور آشنایی با برخی مباحث تخصصی رشته خود به بازدید از پزشکی قانونی رفتند.

F20240914082136706376-.jpg

با همکاری انجمن علمی حقوق برگزار شد.

در این بازدید که با حضور برخی اساتید گروه حقوق همراه بود، دانشجویان ضمن بازدید از اتاق تشریح و بهره از توضیحات کارشناسان این بخش با مراحل تشریح آشنا شدند.

در حاشیه این برنامه جلسه ای با حضور برخی مسئولین و کارشناسان پزشکی قانونی برگزار شد.

در این جلسه به مواردی در خصوص کار پزشکی قانونی و مواردی که دانشجویان حقوق باید آموزش ببینند مانند؛ مباحث کلیدی اخلاقیات در پزشکی تا معاینه و بررسی صحنه جرم و سم‌شناسی مطرح گردید. و عنوان شد که پزشک قانونی بر روی جسد کالبدشکافی انجام می‌دهد تا روش مرگ جسد از جمله خودکشی، قتل، تصادف، مرگ طبیعی و یا مرگ نامشخص را تعیین کند.

• معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه