• جشن فارغ التحصیلی

• 1403/07/21 13:30:30

روزی خاطره انگیز برای فارغ التحصیلان رشته حقوق ورودی سال های ۹۸ و ۹۹ 🎊🎈جشن فارغ التحصیلی دانشجویان حقوق موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار گردید.

F20241012133012287232-.jpg

جشنی همراه با برنامه های متنوع مانند...

سخنرانی

پخش کلیپ

اجرای موسیقی سنتی

تقدیر از دانشجویان برتر، فعال و فارغ التحصیلان

اهدای جوایز

گرفتن عکس یادگاری

پذیرایی

این برنامه با همکاری انجمن علمی حقوق برگزار گردید و ضمن اجرای بخش های مختلف برخی از مسئولین به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر فاطمه شاهرضایی رئیس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه ضمن تبریک به فارغ التحصیلان و بیان امکانات و پتانسیل های موسسه آموزش عالی به برخی برنامه های اجرا شده توسط انجمن علمی حقوق اشاره نمود و دانشجویان را به داشتن نقشه راه برای موفقیت علمی توصیه کرد.

دکتر وکیلیان رئیس کانون وکلای استان هم با آرزوی موفقیت برای حاضرین با بیانی شیوا و دلنشین به مرور فراز و فرودهای دانشجویی تا رسیدن به فارغ التحصیلی پرداخت و به فارغ التحصیلان که بسیاری وکلا و قضات آینده می باشند، برخی وظایف آنها را پدرانه گوش زد نمود.

معاون فرهنگی سازمان، مهدی سوری هم با مروری بر شکل گیری گروه حقوق در علمی کاربردی جهاددانشگاهی و یادی از اساتید پرتوان و شاخص این گروه و پروسه رسیدن به تشکیل گروه حقوق در موسسه آموزش عالی با یاد از بزرگان علم حقوق مانند دکتر کاتوزیان با اشاراتی به اهمیت علم حقوق پرداخت و به فارغ التحصیلان این رشته تبریک گفت.