موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی
  • کاهش بوی عصاره سیر با استفاده ازتکنیک انکپسولاسیون

  • 1398/07/16

دستاورد شبکه برنامه تحصیلات تکمیلی - گروه گیاهان دارویی ، بررسی کاهش بوی عصاره سیر با استفاده ازتکنیک انکپسولاسیون استاد راهنما: خانم دکتر معصومه خان احمدی دانشجو: خانم پروا نوری

1056.jpg
خطا! : PaymentRequired

تعداد بازدید: 330      ساعت: 05:47:12


انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: